Blog

Cukorbetegség | Inzulinrezisztencia | Étrend | Recept | Edzés | Webshop

MediGenix Hűtött inzulintartó tokok

Szeretnéd biztonságosan magaddal vinni az inzulinodat és a vércukormérődet akár a nyári hőségben is? A MediGenix tokok megoldást nyújtanak egy vagy néhány napos utazásokra, akár hűtve az inzulinodat.

Nekem mindig problémát okozott, hogy nem találtam olyan jó minőségű, és tökéletesen funkcióját betöltő tokot a vércukorszintmérőhöz, inzulinhoz és egyéb cukorbetegség kezelő kellékekhez, gyógyszerekhez, ami maximálisan megfelelt volna az adott használati követelményeknek. A gyári vércukorszintmérő tokokba bénán lehet beletenni az inzulint, mert nincsen bennük mindig megfelelően kialakított hely, és ezek a tokok általában rossz minőségűek is, hamar tönkremennek, és a nyári melegben nem lehet hidegen tartani bennük az inzulint.

Úgyhogy hosszas keresgélés után megtaláltam a MediGenix tokjait.

Azt szeretem a MediGenix tokokban, hogy:

  • kiváló minőségű anyagokból vannak összerakva
  • kellő védelmet adnak az inzulinnak és vércukormérőnek a kemény EVA borításank köszönhetően
  • funkcionalitásukhoz képest kompakt kialakításúak, hogy tökéletesen hordozhatóak legyenek
  • maximálisan a cukorbeteg felhasználói igények alapján van kialakítva a belsejük, hogy kompromisszummentesen tudd őket használni
  • vannak hűtött inzulintartó tokok is, amiben a nagy nyári melegben vagy hosszú repülőutakon is a megfelelő hőmérsékleten tudod tartani az inzulinodat

Menjünk végig az összes modellen, és meglátjátok, hogy milyen szuper kis tokok ezek!

MediGenix All-In Lite vércukormérő és inzulintartó tok – egy napra

A MediGenix All-In Lite vércukormérő és inzulintartó tok egy egynapos használatra tervezett tok. Azaz reggel elmész, benne az összes cuccoddal, és estig elvagy vele.

A kemény EVA műanyag borítás megfelelő védelmet biztosít a vécukormérőnek, inzulin pennek, tesztcsíkoknak és ujjbegyszúró lándzsának, hanem könnyen is takarítható egy nedves ronggyal.

Belső kialakítása tökéletesen a cukorbetegek igényeire lett szabva, minden szükséges eszköznek megfelelően kialakított helye van, hogy rendszerezetten és biztonságban tudd magaddal vinni őket.

Belefér 1 db vércukormérő, 1 db tesztcsík doboz, 1 db inzulin pen, 1 db ujjbegyszúró lándzsa. Találtok benne egy zipzárral zárható belső, hálós zsebet is a kisebb tartalék eszközöknek, mint az ujjbegyszúró lándzsa tű, inzulin pen tű, tartalék elem, szőlőcukor, stb.

Én azt szeretem a MediGenix All-In Lite vércukormérő és inzulintartó tokban, hogy pont azt tudod rendezetten belepakolni, amire a nap folyamán szükséged van, és a kemény borítás miatt biztos védelmet nyújt az eszközeimnek és az inzulinomnak.

MEGVÁSÁROLNÁD? ÍRJ EMAILT!

MediGenix All-In vércukormérő és inzulintartó tok – több napra

A MediGenix All-In vércukormérő és inzulintartó tok több napos vagy 1 hetes utazásokra tervezett tok.

A kemény EVA műanyag borítás megfelelő védelmet biztosít a vécukormérőnek, bólus és bázis inzulin peneknek, tesztcsíkoknak és ujjbegyszúró lándzsának, hanem könnyen is takarítható egy nedves ronggyal.

Belső kialakítása tökéletesen a cukorbetegek igényeire lett szabva a pár napos utazásokhoz, minden szükséges eszköznek megfelelően kialakított helye van, hogy rendszerezetten és biztonságban tudd magaddal vinni őket.

A kompakt méret miatt kevés helyet foglal el a hátizsákodban, táskádban, bőröndödben, így könnyen magaddal tudod vinni bárhová.

Belefér 1 db vércukormérő, 1 db tesztcsík doboz, 3 db inzulin pen (bólus és bázis inzulin), 1 db ujjbegyszúró lándzsa. Találtok benne egy zipzárral zárható belső, hálós zsebet is a kisebb tartalék eszközöknek, mint ujjbegyszúró lándzsa tű, inzulin pen tű, tartalék elem, szőlőcukor, stb. Egyéb belső zsebeket is találsz benne a vércukornaplónak, dokumentumoknak, és tolltartó zsebbe dugva egy ajándék tollat is kaptok hozzá.

Én azt szeretem a MediGenix All-In vércukormérő és inzulintartó tokban, hogy belefér minden, amire szükséged van: nem az van, hogy külön viszed magaddal a vércukormérős cuccaidat a vércukormérőd tokjában, meg valahová betömködöd a nappali inzulinodat, meg valahová az éjszakait, hanem egyben van minden.

MEGVÁSÁROLNÁD? ÍRJ EMAILT!

MediGenix Coolmeds Commute 15-25°C hűtött inzulintartó tok – néhány napra, nyári melegbe

Cukorbetegként sokat küzdünk azzal, hogy a nyári melegben hogyan tudjuk hűvösen tartani az inzulint, mert ha túlmelegszik, akkor károsodhat. Erre megoldás a MediGenix Coolmeds Commute 15-25°C hűtött inzulintartó tok, ami hűvösen tartja az inzulinodat a nyári melegben is. Ideális megoldás, ha utazol, túrázol vagy a szabadban dolgozol. Az inzulin számára ideális 15-25°C hőmérsékletet 6-8 órán keresztül tartja, így az inzulinod nem fog károsodni a melegben. Ha este mindig újra tudod fagyasztani a hűtőzselét, akkor több napos, 1 hetes utazásokra is elmehetsz vele, hiszen magaddal tudod vinni a bólus és bázis inzulinodat, és minden szükséges kiegészítődet (vércukormérő, ujjbegyszúró lándzsa).

A tudásához képest kompakt méret miatt kevés helyet foglal el a hátizsákodban, táskádban, bőröndödben, így könnyen magaddal tudod vinni bárhová.

A kemény EVA műanyag borítás megfelelő védelmet biztosít az inzulin peneknek, vécukormérőnek, tesztcsíkoknak és ujjbegyszúró lándzsának, és könnyen is takarítható egy nedves ronggyal. A MediGenix Coolmeds Commute 15-25°C hűtött inzulintartó tok kényelmesen nyitható és zárható zipzárral, ami ráadásul kapott egy vízzáró fedőréteget is.

A tok külsején van egy karabiner, amivel hozzácsatolhatod a tokot az övedhez, táskádhoz.

A tök belső kialakítása tökéletesen a cukorbetegek igényeire lett szabva a pár napos utazásokhoz, minden szükséges eszköznek megfelelően kialakított helye van, hogy rendszerezetten és biztonságban tudd magaddal vinni őket.

Belefér 2 db inzulin pen (bólus és bázis inzulin), 1 db vércukormérő, 1 db tesztcsík doboz, 1 db ujjbegyszúró lándzsa. A zipzárral zárható belső hálós zsebbe beférnek a kisebb tartalék eszközök: ujjbegyszúrú lándzsa tű, inzulin pen tű, tartalék elem, szőlőcukor, stb. Az eltávolítható, hőszigetelt belső zseben rögzíthető a 2 db inzulin pen is, és a hűtőzselé párna is a csomag része.

És találsz a csomagban 1 db hotel hűtőkártyát is, amivel bekapcsolva tarthatod a hotelszoba áramellátását, ahol kártyával aktiválható a rendszer, hogy addig is hűtsön a hűtő, amíg nem vagy a szobában.

Én azt szeretem a MediGenix Coolmeds Commute 15-25°C hűtött inzulintartó tokban, hogy végre van egy megfelelően strapabíró, hűtött tok a forró napokra, amivel biztonságosan tudom magammal vinni az összes szükséges eszközömet és inzulinomat.

MediGenix Coolmeds 2-8°C hűtött inzulintartó tok – hosszabb utakra

A MediGenix Coolmeds 2-8°C hűtött inzulintartó tok különlegesen tervezett, minőségi anyagokat használó tok, amiben biztonságosan tudod szállítani a hőmérsékletre érzékeny inzulinodat, gyógyszereidet 2-8°C közötti hőmérsékleten akár 12-18 órán keresztül is. Tökéletes hosszú repülőutakhoz, utazásokhoz. Ha este mindig újra tudod fagyasztani a hűtőzselét, akkor több napos, 1 hetes utazásokra is elmehetsz vele, hiszen magaddal tudod vinni és biztonságos hőmérsékleten tudod tartani a bólus és bázis inzulinodat melegben is.

A MediGenix Coolmeds 2-8°C hűtött inzulintartó tok beépített digitális hőmérővel rendelkezik, így a tok külsején mindig látod, hogy a tok belsejében ideális a hőmérséklet inzulinod számára.

2 db hűtőzselével és 2 db puffer párnával érkezik, ami egyrészt hőszigetel, másrészt megakadályozza, hogy az inzulinod, gyógyszered közvetlenül hozzáérjen a fagyott hűtőzseléhez.

4 db inzulin pent tudsz beletenni, találsz egy hálós belső zsebet egyéb kiegészítőknek.

Én azt szeretem a MediGenix Coolmeds 2-8°C hűtött inzulintartó tokban, hogy végre van egy nagyon brutális hűtőteljesítményű tok, amivel a hosszabb utakon is biztonságos hőmérsékleten tudom tartani az inzulinomat hosszú-hosszú órákon át, és a tok külső kijelzőjén bármikor csekkolhatom, hogy rendben van a tok belsejében a hőmérséklet.

Nektek hogy tetszenek a tokok, melyiket fogjátok megrendelni, melyiket használjátok már, és mik a tapasztalataitok velük? Írjátok meg kommentben!

Iratkozz fel a blogra, kommentelj, illetve kövess Instagramon, Facebookon és YouTube-on is!

Kövess

“MediGenix Hűtött inzulintartó tokok” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Szia!

    Szeretném megkérdezni, hogy a hűthető inzulin tok lesz még elérhető?
    Sehol nem találok 🙁

    Köszi

    Válasz

Szólj hozzá!