Cukorbeteg és inzulinrezisztens étrendtervezés

cukorbeteg és inzulinrezisztens étrend tervezés Cseh Tamás DiabNavigátor

A személyre szabott cukorbeteg étrend vagy inzulinrezisztencia étrend elkészítéséhez egy online adatlapot kell kitöltened, amiben anyagcsere-profilt felmérő kérdőív, egy heti étkezési-, vércukorszint- és inzulin-napló található.

Ezeknek a segítségével felmérem a cukorbetegség vagy inzulinrezisztencia állapotát, meghatározom az anyagcsere-típusodat és megállapítom a céljaidnak megfelelő egyéni kalóriaszükségletedet, meghatározom a napi étkezések számát és az ideális fehérje-, zsír- és szénhidrátbevitelt étkezésenként.

Összeállítok számodra egy személyre szabott cukorbeteg étrendet vagy inzulinrezisztens étrendet, amibe szükség esetén beillesztem a táplálékkiegészítőket, és figyelembe veszem az egyéni kívánságaidat is.

A cukorbeteg étrend vagy inzulinrezisztens étrend tervezése során többféle megközelítéssel dolgozom, lehet az vegetáriánus vagy vegán, teljes értékű növényi étrend, paleolit diéta, LCHF (Low Carb High Fat), azaz magas zsír és alacsony szénhidrát tartalmú diéta vagy időszakos böjtölés.

Igazi, személyre szabott étrendet kapsz kézhez, ami a te cukorbetegségedhez vagy inzulinrezisztenciádhoz, és a te anyagcsere típusodhoz igazodik.

Díjazás: 29.900 Ft

Érdekel a többi szolgáltatás is?

cukorbeteg és inzulinrezisztens életmód tanácsadás diabnavigátor

Életmód tanácsadás

Az életmód tanácsadás során segítek a cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával kapcsolatban felmerülő összes kérdésed megválaszolásában, elmagyarázok mindent a betegség működéséről, étkezésről, kezelési módszerekről és a testmozgással kapcsolatos tudnivalókról. 1-es vagy 2-es típusú cukorbetegként, inzulinrezisztensként vagy cukorbeteg gyermek szülőjeként is fordulhatsz hozzám.

edzésterv készítés diabnavigátor

Edzésterv készítés

Egyéni céljaidhoz igazítva készítek számodra edzéstervet, legyen az fogyás, izomtömeg növelés, erő- vagy állóképesség növelés. Tanácsot adok az edzés előtti és közbeni vércukorszint kontrollra. Többféle edzéstípussal dolgozom, lehet az konditermi edzés, futás, úszás, biciklizés, TRX és egyéb funkcionális edzésformák.

Miért válassz engem?

  • Mert magam is cukorbeteg vagyok, nem csak a tankönyvekből ismerem, hanem élem is ezt a betegséget.
  • Mert egy személyben vagyok táplálkozási tanácsadó, edző és életmód tanácsadó: elméleti és gyakorlati ismereteket szereztem sok év alatt mindhárom területen, és a cukorbetegség és inzulinrezisztencia szemüvegén keresztül nézve tudok segíteni neked.
  • Mert összefüggésében kezelem az táplálkozás, az edzés és az életvitel hármasát, hiszen mindegyik hatással van a egymásra.
  • Mert egyénre szabott segítséget kapsz, legyen az életmód tanácsadás, étrendtervezés vagy edzésterv készítés: a te betegségedhez, a te anyagcserédhez, a te életedhez és céljaidhoz igazítunk mindent. Mert ez csak így működik.
  • Mert én nem csak mondom, hanem meg is csináltam azt, hogy testileg és lelkileg felálltam az 1-es típusú cukorbetegségből, és kialakítottam egy olyan új életet, amiben a cukorbetegségem nem korlátoz semmiben.