Cukorbeteg és inzulinrezisztens edzésterv készítés

Miben tudok segíteni?

Fogyni szeretnél?

Ha le kell adnod pár kilót, akkor olyan edzéstervre van szükséged, ami a te edzettségi állapotodhoz van igazítva, de megfelelő terhelést ad ahhoz, hogy beinduljon a kalóriák és így a zsír égetése. Ha cukorbetegként vagy inzulinrezisztensként fogyni szeretnél, akkor keress bátran, készítek neked egy személyre szabott edzéstervet!

Kordában szeretnéd tartani a vércukorszintedet?

Cukorbetegség vagy inzulinrezisztencia esetén a vércukorszint jó tartományban tartásához nagyon fontos a sport, a mozgás. Ha szeretnéd a vércukorszintedet az egészséges 5-ös tartományban tartani, reggel jó éhomi vércukorértékekkel ébredni és mellette egészségesebben és fittebben élni, akkor keress bátran, készítek neked egy személyre szabott edzéstervet!

Izmosodni szeretnél?

Ha cukorbetegként vagy inzulinrezisztensként szeretnél magadra izmot felszedni, de inzulinrezisztenciád vagy cukorbetegséged miatt eddig féltél a sporttól, vagy nem találtad meg a megfelelő edzésformát, akkor keress bátran! Készítek neked egy személyre szabott edzéstervet, ami megadja a megfelelő terhelést az izomtömeg-növeléshez, de figyelembe veszi az éppen aktuális fittségedet, terhelhetőségedet.

Otthoni edzéstervet szeretnél?

Ha cukorbetegként vagy inzulinrezisztensként otthon szeretnéd magadat formába hozni, akkor keress bátran! Készítek neked egy olyan személyre szabott edzéstervet, amit otthon, eszközök nélkül, otthon található eszközökkel, vagy minimális eszközigénnyel is el tudsz végezni. Átbeszéljük, hogy milyen eszközök állnak a rendelkezésedre, illetve mik a lehetőségeid, és aszerint készítem el a személyre szabott edzéstervet.

Konditermi edzéstervet szeretnél?

Ha cukorbetegként vagy inzulinrezisztensként le szeretnél menni az edzőterembe, hogy formába hozd magad, leadj pár kilót vagy izmosodj, de nem tudod, hogy ott milyen gyakorlatokat kellene végezned, akkor keress bátran! Készítek neked egy személyre szabott konditermi edzéstervet, ami napokra van bontva, a helyes sorrendben tartalmazza a gyakorlatokat a megfelelő széria és ismétlésszámban. Videós útmutatót is kapsz a gyakorlatok helyes végrehajtásához, hogy biztosan mindent jól tudj csinálni.

Fittebb akarsz lenni?

Ha cukorbetegként vagy inzulinrezisztensként szeretnél fittebb, egészségesebb lenni, és mindemellett jobb vércukorértékeket is elérni, akkor keress bátran! Készítek neked egy személyre szabott edzéstervet, ami figyelembe veszi a céljaidat, az igényeidet (otthoni vagy konditermi edzés, rendelkezésre álló eszközök), hogy egészségesebben tudj élni.

Cukorbeteg és inzulinrezisztens edzésterv készítés

Cseh Tamás cukorbeteg és inzulinrezisztencia életmód tanácsadó DiabNavigátor

Felveszem az adataidat, céljaidat és inzulinrezisztenciádra vagy cukorbetegségedre vonatkozó fontos információkat. Egyéni céljaid (fogyás, izomtömeg növelés, erőnövelés, állóképesség növelés) és inzulinrezisztenciád vagy cukorbetegséged típusa alapján készítek számodra edzéstervet, és adok néhány tanácsot az edzés előtti és közbeni vércukorszint kontrollra, amennyiben szükséges.

Többféle edzéstípussal dolgozom, lehet az konditermi edzés, futás, úszás, biciklizés, TRX és egyéb funkcionális edzésformák. Biztos lehetsz benne, hogy a testalkatodhoz, fittségedhez és céljaidhoz legjobban illeszkedő edzéstervet fogod kapni.

Díjazás: 8000 Ft

Érdekel a többi szolgáltatás is?

Tanácsadás

Személyes segítség a cukorbetegség vagy inzulinrezisztencia kezelésében

A tanácsadás során segítek a cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával kapcsolatban felmerülő összes kérdésed megválaszolásával, elmagyarázok mindent a betegség működéséről, étkezésről, kezelési módszerekről és a testmozgással kapcsolatos tudnivalókról. 1-es vagy 2-es típusú cukorbetegként, inzulinrezisztensként vagy cukorbeteg gyermek szülőjeként is fordulhatsz hozzám.

Étrendtervezés

Személyre szabott étrend cukorbetegség vagy inzulinrezisztencia kezeléséhez

Egyéni céljaid, adottságaid és anyagcseretípusod alapján készítek a cukorbetegségedre vagy inzulinrezisztenciádra szabott étrendet a kalóriabevitel, a fehérje, zsír és szénhidrát mennyiségek pontos meghatározásával. Az étrendtervezés során többféle megközelítéssel dolgozom, legyen az vegetáriánus vagy vegán, paleolit diéta, LCHF (Low Carb High Fat), vagy időszakos böjtölés.

Miért válassz engem?

1. A sorstársad vagyok

1-es típusú cukorbeteg vagyok, így nem csak tankönyvekből ismerem a szénhidrát-anyagcsere problémákat, hanem az életem része. Olyan tanácsokat tudok adni, amik a valódi életben működnek.

2. Étrend, életmód és edzés szentháromsága

Egy személyben értek a cukorbeteg és inzulinrezisztens étrend készítéshez, a helyes cukorbeteg vagy inzulinrezisztens életmódhoz és az edzéshez. Elméleti és gyakorlati ismereteket szereztem sok év alatt mindhárom területen, és a cukorbetegség és inzulinrezisztencia szemüvegén keresztül nézve tudok segíteni neked.

3. Összefüggésében kezelem az étrend, életmód és az edzés hármasát

A cukorbetegség és inzulinrezisztencia kezelésének 3 alappillére a helyes étrend, a jó életmód és az edzés. Ezek mindegyike hatással van a másikra, így én összefüggéseiben kezelem őket, hogy egy komplett megoldást kapj.

4. Egyénre szabott segítséget kapsz

A te cukorbetegségedhez vagy inzulinrezisztenciádhoz, a te anyagcserédhez, a te életedhez és céljaidhoz igazítunk mindent, legyen az életmód tanácsadás, étrendtervezés vagy edzésterv készítés. Mert ez csak így működik.

5. Példát mutatok

Én felálltam testileg és lelkileg is az 1-es típusú cukorbetegségemből, és kialakítottam egy olyan új életet, amiben a cukorbetegségem nem korlátoz semmiben. Ezt az életmódot, étrendet, és a sport hasznosságát szeretném megmutatni neked, hogy te is teljes, egészséges életet élhess cukorbetegként vagy inzulinrezisztensként.