Cukorbeteg és inzulinrezisztens edzésterv készítés

cukorbeteg és inzulinrezisztens edzésterv készítés Cseh Tamás DiabNavigátor

Online kérdőívben felveszem az adataidat, céljaidat és inzulinrezisztenciádra vagy cukorbetegségedre vonatkozó fontos információkat. Egyéni céljaid (fogyás, izomtömeg növelés, erőnövelés, állóképesség növelés) és inzulinrezisztenciád vagy cukorbetegséged típusa alapján készítek számodra edzéstervet, és adok néhány tanácsot az edzés előtti és közbeni vércukorszint kontrollra, amennyiben szükséges.

Többféle edzéstípussal dolgozom, lehet az konditermi edzés, futás, úszás, biciklizés, TRX és egyéb funkcionális edzésformák. Biztos lehetsz benne, hogy a testalkatodhoz, fittségedhez és céljaidhoz legjobban illeszkedő edzéstervet fogod kapni.

Díjazás: 5900 Ft

Érdekel a többi szolgáltatás is?

cukorbeteg és inzulinrezisztens étrendtervezés diabnavigátor

Étrendtervezés

Egyéni céljaid, adottságaid és anyagcseretípusod alapján készítek a cukorbetegségedre vagy inzulinrezisztenciádra szabott étrendet a kalóriabevitel, a fehérje, zsír és szénhidrát mennyiségek pontos meghatározásával. Az étrendtervezés során többféle megközelítéssel dolgozom, legyen az vegetáriánus vagy vegán, paleolit diéta, LCHF (Low Carb High Fat), vagy időszakos böjtölés.

cukorbeteg és inzulinrezisztens életmód tanácsadás diabnavigátor

Életmód tanácsadás

Az életmód tanácsadás során segítek a cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával kapcsolatban felmerülő összes kérdésed megválaszolásában, elmagyarázok mindent a betegség működéséről, étkezésről, kezelési módszerekről és a testmozgással kapcsolatos tudnivalókról. 1-es vagy 2-es típusú cukorbetegként, inzulinrezisztensként vagy cukorbeteg gyermek szülőjeként is fordulhatsz hozzám.

Miért válassz engem?

  • Mert magam is cukorbeteg vagyok, nem csak a tankönyvekből ismerem, hanem élem is ezt a betegséget.
  • Mert egy személyben vagyok táplálkozási tanácsadó, edző és életmód tanácsadó: elméleti és gyakorlati ismereteket szereztem sok év alatt mindhárom területen, és a cukorbetegség és inzulinrezisztencia szemüvegén keresztül nézve tudok segíteni neked.
  • Mert összefüggésében kezelem az táplálkozás, az edzés és az életvitel hármasát, hiszen mindegyik hatással van a egymásra.
  • Mert egyénre szabott segítséget kapsz, legyen az életmód tanácsadás, étrendtervezés vagy edzésterv készítés: a te betegségedhez, a te anyagcserédhez, a te életedhez és céljaidhoz igazítunk mindent. Mert ez csak így működik.
  • Mert én nem csak mondom, hanem meg is csináltam azt, hogy testileg és lelkileg felálltam az 1-es típusú cukorbetegségből, és kialakítottam egy olyan új életet, amiben a cukorbetegségem nem korlátoz semmiben.