fbpx

Cukorbeteg és inzulinrezisztens edzésterv készítés

Online kérdőívben felveszem az adataidat, céljaidat és inzulinrezisztenciádra vagy cukorbetegségedre vonatkozó fontos információkat. Egyéni céljaid (fogyás, izomtömeg növelés, erőnövelés, állóképesség növelés) és inzulinrezisztenciád vagy cukorbetegséged típusa alapján készítek számodra edzéstervet, és adok néhány tanácsot az edzés előtti és közbeni vércukorszint kontrollra, amennyiben szükséges.

Többféle edzéstípussal dolgozom, lehet az konditermi edzés, futás, úszás, biciklizés, TRX és egyéb funkcionális edzésformák. Biztos lehetsz benne, hogy a testalkatodhoz, fittségedhez és céljaidhoz legjobban illeszkedő edzéstervet fogod kapni.

Díjazás: 5900 Ft

cukorbeteg és inzulinrezisztens edzésterv készítés Cseh Tamás DiabNavigátor

Miért válassz engem?

  • Mert magam is cukorbeteg vagyok, nem csak a tankönyvekből ismerem, hanem élem is ezt a betegséget.
  • Mert egy személyben vagyok táplálkozási tanácsadó, edző, illetve cukorbeteg életmód és inzulinrezisztens életmód tanácsadó: elméleti és gyakorlati ismereteket szereztem sok év alatt mindhárom területen, és a cukorbetegség és inzulinrezisztencia szemüvegén keresztül nézve tudok segíteni neked.
  • Mert összefüggésében kezelem az táplálkozás, az edzés, illetve a cukorbeteg és inzulinrezisztens életvitel hármasát, hiszen ezek hatással vannak egymásra.
  • Mert személyre szabott segítséget kapsz, legyen az cukorbeteg vagy inzulinrezisztens életmód tanácsadás, étrendtervezés vagy edzésterv készítés: a te betegségedhez, a te anyagcserédhez, a te életedhez és céljaidhoz igazítunk mindent. Mert ez csak így működik.
  • Mert én nem csak mondom, hanem meg is csináltam azt, hogy testileg és lelkileg is felálltam az 1-es típusú cukorbetegségemből, és kialakítottam egy olyan új életet, amiben a cukorbetegségem nem korlátoz semmiben.