fbpx

Cukorbeteg és inzulinrezisztens életmód tanácsadás

Mivel felnőtt fejjel lettem cukorbeteg, jól emlékszem rá, hogy min megy keresztül egy cukorbeteg és családja, amikor diagnosztizálják nála a betegséget. A betegnek kemény harcot kell vívni a saját egójával, el kell fogadnia a betegség tényét, meg kell küzdeni a betegség és az egyén társadalmi elfogadásával a család, a barátok és a kollégák körében. Ki kell alakítania egy új életet, amiben nem csak a táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a gyógyszeres terápia, de az egyén lelki egészsége is ugyanolyan fontos.

A cukorbeteg és inzulinrezisztens életmód tanácsadás során segítek egy boldog, élhető élet kialakításában. Megválaszolom a cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával kapcsolatban felmerülő összes kérdésedet, elmagyarázok mindent a betegség működéséről, étkezésről, kezelési módszerekről és a testmozgással kapcsolatos tudnivalókról.

Mindegy, hogy újonnan felfedezett vagy régebb óta meglévő cukorbetegséged vagy inzulinrezisztenciád van, vagy olyan szülő vagy, akinek gyermeke érintett a betegségben. Személyes beszélgetések során tárjuk föl a problémákat, kérdéseket, és segítek megtalálni rájuk a megoldásokat és válaszokat.

Díjazás: 7900 Ft/óra

cukorbeteg és inzulinrezisztens életmód tanácsadás Cseh Tamás DiabNavigátor

Miért válassz engem?

  • Mert magam is cukorbeteg vagyok, nem csak a tankönyvekből ismerem, hanem élem is ezt a betegséget.
  • Mert egy személyben vagyok táplálkozási tanácsadó, edző, illetve cukorbeteg életmód és inzulinrezisztens életmód tanácsadó: elméleti és gyakorlati ismereteket szereztem sok év alatt mindhárom területen, és a cukorbetegség és inzulinrezisztencia szemüvegén keresztül nézve tudok segíteni neked.
  • Mert összefüggésében kezelem az táplálkozás, az edzés, illetve a cukorbeteg és inzulinrezisztens életvitel hármasát, hiszen ezek hatással vannak egymásra.
  • Mert személyre szabott segítséget kapsz, legyen az cukorbeteg vagy inzulinrezisztens életmód tanácsadás, étrendtervezés vagy edzésterv készítés: a te betegségedhez, a te anyagcserédhez, a te életedhez és céljaidhoz igazítunk mindent. Mert ez csak így működik.
  • Mert én nem csak mondom, hanem meg is csináltam azt, hogy testileg és lelkileg is felálltam az 1-es típusú cukorbetegségemből, és kialakítottam egy olyan új életet, amiben a cukorbetegségem nem korlátoz semmiben.