Cukorbeteg és inzulinrezisztens életmód tanácsadás

cukorbeteg és inzulinrezisztens életmód tanácsadás Cseh Tamás DiabNavigátor
Mivel felnőtt fejjel lettem cukorbeteg, jól emlékszem rá, hogy min megy keresztül egy cukorbeteg és családja, amikor diagnosztizálják nála a betegséget. A betegnek kemény harcot kell vívni a saját egójával, el kell fogadnia a betegség tényét, meg kell küzdeni a betegség és az egyén társadalmi elfogadásával a család, a barátok és a kollégák körében. Ki kell alakítania egy új életet, amiben nem csak a táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a gyógyszeres terápia, de az egyén lelki egészsége is ugyanolyan fontos. A cukorbeteg és inzulinrezisztens életmód tanácsadás során segítek egy boldog, élhető élet kialakításában. Megválaszolom a cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával kapcsolatban felmerülő összes kérdésedet, elmagyarázok mindent a betegség működéséről, étkezésről, kezelési módszerekről és a testmozgással kapcsolatos tudnivalókról. Mindegy, hogy újonnan felfedezett vagy régebb óta meglévő cukorbetegséged vagy inzulinrezisztenciád van, vagy olyan szülő vagy, akinek gyermeke érintett a betegségben. Személyes beszélgetések során tárjuk föl a problémákat, kérdéseket, és segítek megtalálni rájuk a megoldásokat és válaszokat. Díjazás: 7900 Ft/óra

Érdekel a többi szolgáltatás is?

cukorbeteg és inzulinrezisztens étrendtervezés diabnavigátor

Étrendtervezés

Egyéni céljaid, adottságaid és anyagcseretípusod alapján készítek a cukorbetegségedre vagy inzulinrezisztenciádra szabott étrendet a kalóriabevitel, a fehérje, zsír és szénhidrát mennyiségek pontos meghatározásával. Az étrendtervezés során többféle megközelítéssel dolgozom, legyen az vegetáriánus vagy vegán, paleolit diéta, LCHF (Low Carb High Fat), vagy időszakos böjtölés.

edzésterv készítés diabnavigátor

Edzésterv készítés

Egyéni céljaidhoz igazítva készítek számodra edzéstervet, legyen az fogyás, izomtömeg növelés, erő- vagy állóképesség növelés. Tanácsot adok az edzés előtti és közbeni vércukorszint kontrollra. Többféle edzéstípussal dolgozom, lehet az konditermi edzés, futás, úszás, biciklizés, TRX és egyéb funkcionális edzésformák.

Miért válassz engem?

  • Mert magam is cukorbeteg vagyok, nem csak a tankönyvekből ismerem, hanem élem is ezt a betegséget.
  • Mert egy személyben vagyok táplálkozási tanácsadó, edző és életmód tanácsadó: elméleti és gyakorlati ismereteket szereztem sok év alatt mindhárom területen, és a cukorbetegség és inzulinrezisztencia szemüvegén keresztül nézve tudok segíteni neked.
  • Mert összefüggésében kezelem az táplálkozás, az edzés és az életvitel hármasát, hiszen mindegyik hatással van a egymásra.
  • Mert egyénre szabott segítséget kapsz, legyen az életmód tanácsadás, étrendtervezés vagy edzésterv készítés: a te betegségedhez, a te anyagcserédhez, a te életedhez és céljaidhoz igazítunk mindent. Mert ez csak így működik.
  • Mert én nem csak mondom, hanem meg is csináltam azt, hogy testileg és lelkileg felálltam az 1-es típusú cukorbetegségből, és kialakítottam egy olyan új életet, amiben a cukorbetegségem nem korlátoz semmiben.