Blog

Cukorbetegség | Inzulinrezisztencia | Étrend | Recept | Edzés | Webshop

FitBite cukormentes szaloncukor többféle ízben a webshopban

A karácsony szaloncukorral az igazi, még akkor is, ha cukorbeteg vagy inzulinrezisztens vagy! Öt ízben hoztam el nektek a FitBite cukormentes szaloncukrokat a DiabNavigátor webshopba.

Szénhidrátcsökkentett szaloncukor

Mivel az Almitas szaloncukrokat nagyon gyorsan elkapkodtátok, és már nem is lehet belőlük utánpótlást szerezni, ezért kerestem, kutattam, hogy ne maradjatok cukormentes szaloncukor nélkül karácsonyra, és elhoztam nektek öt ízben a FitBite cukormentes szaloncukrokat a DiabNavigátor webshopba. Így cukorbetegség vagy inzulinrezisztencia esetén a vércukorszint durva növekedése nélkül tudtok szaloncukrot enni az ünnepek alatt.

Szaloncukor édesítőszerrel (eritrit, stevia)

Mindegyik FitBite szaloncukor kizárólag kalóriamentes édesítőszer, azaz eritrit és stevia felhasználásával készül. Így nem okoznak hasi bántalmakat, puffadást, és hosszabb távon sem emelhetik a vércukorszintet az arra érzékenyeknél, mint például a maltittal készült édességek.

Szaloncukor hozzáadott cukor nélkül

A hozzáadott cukrot nem tartalmazó FitBite szaloncukrok íztől függően csak 1,7 és 11 g közötti mennyiségben tartalmaznak természetesen előforduló cukrot 100 grammonként, ami nem sok, így bátran ehetünk belőle alkalmanként pár szemet.

Gluténmentes szaloncukor

Az összes FitBite cukormentes szaloncukor gluténmentes, de találtok közöttük laktózmentes változatot is.

FitBite cukormentes szaloncukor

A FitBite cukormentes szaloncukor többféle ízben érhető el, úgy mint:

Nincs más hátra, mint a kóstolás, lássuk, hogy milyenek a FitBite cukormentes szaloncukrok!

A FitBite cukormentes szaloncukrokat megtalálod a DiabNavigátor webshopban korlátozott mennyiségben, rendeld meg minél előbb a karácsonyi cukormentes szaloncukor adagodat, hogy biztosan jusson elég mindenkinek!

Kövess

Szólj hozzá!