Blog

Cukorbetegség | Inzulinrezisztencia | Étrend | Recept | Edzés | Webshop

Cukormentes szaloncukor a webshopban – Almitas szaloncukor többféle ízben

A karácsony nem telhet el szaloncukor nélkül, akkor sem, ha cukorbeteg vagy inzulinrezisztens vagy! Idén öt ízben hoztam nektek Almitas cukormentes szaloncukrokat a DiabNavigátor webshopba.

Almitas cukormentes szaloncukor
Almitas cukormentes szaloncukor 5 ízben: erdei gyümölcsös, meggykrémes, mogyorókrémes, fehér mogyorókrémes, vaníliás

Szénhidrátcsökkentett szaloncukor

Nem telhet el karácsony prémium minőségű, kalóriamentes édesítőszerrel készült, szénhidrátcsökkentett szaloncukor nélkül, így idén öt ízben hoztam nektek eritrit és stevia édesítőszerrel készült Almitas szaloncukrokat a DiabNavigátor webshopba. A szénhidrátcsökkentett szaloncukor azért fontos, hogy cukorbetegség vagy inzulinrezisztencia esetén a vércukorszint durva növekedése nélkül tudjunk szaloncukrot enni az ünnepek alatt.

Szaloncukor édesítőszerrel (eritrit, stevia)

Mindegyik Almitas szaloncukor étcsokoládé bevonattal, és kizárólag kalóriamentes édesítőszer, eritrit és stevia felhasználásával készült. Mivel kalóriamentes eritrit és stevia bennük az édesítőszer, nem okoznak hasi bántalmakat, puffadást, és hosszabb távon sem emelhetik a vércukorszintet az arra érzékenyeknél, mint például a maltittal készült édességek.

Szaloncukor hozzáadott cukor nélkül

A hozzáadott cukrot nem tartalmazó Almitas szaloncukor íztől függően csak 1,4 és 7 g közötti mennyiségben tartalmaz természetesen előforduló cukrot 100 grammonként, ami igazán nem sok, így bátran ehetünk belőle alkalmanként pár szemet.

Almitas cukormentes szaloncukor

Nézzük, hogy milyen ízekben érhető el az Almitas cukormentes szaloncukor. A szaloncukrok belsejében különböző ízű töltelékek találhatóak: van kétféle gyümölcsös, kétféle mogyorós, és vaníliás ízű szaloncukor is:

Gluténmentes szaloncukor

Az összes Almitas cukormentes szaloncukor gluténmentes és hozzáadott cukortól mentes:

Vegán és paleo szaloncukor

Az Almitas szaloncukrok nagy része megfelel a vegán és a paleo étrendnek is.

Nincs más hátra, mint a kóstolás, lássuk, hogy milyenek az idei Almitas cukormentes szaloncukrok!

Az Almitas cukormentes szaloncukrokat megtalálod a DiabNavigátor webshopban korlátozott mennyiségben, rendeld meg minél előbb a karácsonyi cukormentes szaloncukor adagodat, hogy biztosan jusson elég mindenkinek!

Neked melyik lesz idén a kedvenced? Inkább a gyümölcsös vagy a mogyoró vagy vaníliakrémes szaloncukrokat szereted? Írd meg kommentben!

Kövess

“Cukormentes szaloncukor a webshopban – Almitas szaloncukor többféle ízben” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. 100%-ban érdekelt a cikked. Bár teljesen laikus vagyok a témában, remélem, hogy még több ilyen bejegyzést olvasok. Belekezdek az olvasásba, és úgy érzem, nem fogok csalódni!

    Válasz

Szólj hozzá!