Blog

Cukorbetegség | Inzulinrezisztencia | Étrend | Recept | Edzés | Webshop

DiabNavigátor a Diabetes magazin oldalain

A Diabetes magazin rendszeresen átveszi a DiabNavigátor YouTube csatorna tartalmait, hogy minél több cukorbeteg emberhez eljussanak a csatornán megjelenő információk.

Diabetes magazin
Diabetes magazin

A Diabetes magazin a 2021/1 lapszám óta rendszeresen átveszi a DiabNavigátor YouTube csatorna bizonyos tartalmait, hogy minél több emberhez eljussanak azok a tanácsok, tippek-trükkök, információk, amik a csatornán megjelennek.

Az Alapítvány a Cukorbetegekért alapítvány 1989-ben alapította meg a Diabetes magazint amit a Tudomány Kiadó Kft. készít rendszeresen, sok-sok éve. Anno elsőként jelent meg ilyen témájú lap a cukorbetegek tájékoztatására. Az újság regionális kiadványból mára színes, 52 oldalas, országos terjesztésű folyóirat lett. A diabéteszben szenvedők minden rétegéhez szól különböző rovatain keresztül, és a betegek által fontosnak ítélt kérdésekkel foglalkozik, úgy mint a cukorbetegség kezelése, a cukorbeteg étrend, illetve cukorbeteg receptek is találhatóak a Diabetes magazinban. Olvashattok friss híreket a cukorbetegséggel foglalkozó alapítványok munkáiról, rendezvényeiről, eseményeiről, táborokról, és minden hasznos aktualitásról is beszámol a Diabetes magazin, mint például a cukorbetegség és a koronavírus kapcsolata, a covid oltással kapcsolatos információk, hogyha a koronavírus vakcina és a cukorbetegség kapcsolata érdekel titeket.

A Diabetes magazin terjesztése több csatornán folyik: egyénileg és csoportosan is elő lehet rá fizetni, utóbbit általában a cukorbetegek klubjai, orvosi rendelők, intézmények választják, de gyógyszertárakban is megtalálható.

DiabNavigátor a Diabetes magazin oldalain
DiabNavigátor a Diabetes magazin oldalain

Kövessétek a Diabetes magazin Facebook oldalát, és ha úgy gondoljátok, akkor elő is fizethettek a Diabetes magazinra, vagy az adótok 1%-át is felajánlhatjátok az Alapítvány a Cukorbetegekért alapítványnak.

Iratkozz fel a blogra, kommentelj, illetve kövess Instagramon, Facebookon és YouTube-on is!

Kövess

Szólj hozzá!