fbpx

Cukorbeteg és inzulinrezisztens étrend tervezés

A személyre szabott cukorbeteg étrend vagy inzulinrezisztencia étrend elkészítéséhez egy online adatlapot kell kitöltened, amiben anyagcsere-profilt felmérő kérdőív, egy heti étkezési-, vércukorszint- és inzulin-napló található.

Ezeknek a segítségével felmérem a cukorbetegség vagy inzulinrezisztencia állapotát, meghatározom az anyagcsere-típusodat és megállapítom a céljaidnak megfelelő egyéni kalóriaszükségletedet, meghatározom a napi étkezések számát és az ideális fehérje-, zsír- és szénhidrátbevitelt étkezésenként.

Összeállítok számodra egy személyre szabott cukorbeteg étrendet vagy inzulinrezisztens étrendet, amibe szükség esetén beillesztem a táplálékkiegészítőket, és figyelembe veszem az egyéni kívánságaidat is.

A cukorbeteg étrend vagy inzulinrezisztens étrend tervezése során többféle megközelítéssel dolgozom, lehet az vegetáriánus vagy vegán, teljes értékű növényi étrend, paleolit diéta, LCHF (Low Carb High Fat), azaz magas zsír és alacsony szénhidrát tartalmú diéta vagy időszakos böjtölés.

Igazi, személyre szabott étrendet kapsz kézhez, ami a te cukorbetegségedhez vagy inzulinrezisztenciádhoz, és a te anyagcsere típusodhoz igazodik.

Díjazás: 29.900 Ft

cukorbeteg és inzulinrezisztens étrend tervezés Cseh Tamás DiabNavigátor

Miért válassz engem?

  • Mert magam is cukorbeteg vagyok, nem csak a tankönyvekből ismerem, hanem élem is ezt a betegséget.
  • Mert egy személyben vagyok táplálkozási tanácsadó, edző, illetve cukorbeteg életmód és inzulinrezisztens életmód tanácsadó: elméleti és gyakorlati ismereteket szereztem sok év alatt mindhárom területen, és a cukorbetegség és inzulinrezisztencia szemüvegén keresztül nézve tudok segíteni neked.
  • Mert összefüggésében kezelem az táplálkozás, az edzés, illetve a cukorbeteg és inzulinrezisztens életvitel hármasát, hiszen ezek hatással vannak egymásra.
  • Mert személyre szabott segítséget kapsz, legyen az cukorbeteg vagy inzulinrezisztens életmód tanácsadás, étrendtervezés vagy edzésterv készítés: a te betegségedhez, a te anyagcserédhez, a te életedhez és céljaidhoz igazítunk mindent. Mert ez csak így működik.
  • Mert én nem csak mondom, hanem meg is csináltam azt, hogy testileg és lelkileg is felálltam az 1-es típusú cukorbetegségemből, és kialakítottam egy olyan új életet, amiben a cukorbetegségem nem korlátoz semmiben.